Rojay startte zijn professionele muzikale carrière eind jaren ’90 in de succesvolle R & B-jongensgroep DeAnté.

Aanvankelijk trad deze formatie op onder de naam Embrace en scoorde in die hoedanigheid een hit in Duitsland met de single ‘Crazy for you’. Nadat van platenmaatschappij was gewisseld, werd gekozen voor DeAnté en nam de groep deel aan het Nationaal Songfestival (1999). Hun liedje ‘We don’t live too long’ werd tweede (achter Marlayne), maar het nummer werd vervolgens wel een dikke top 40-hit. Na nog twee singles, een album, een kersthit en een award voor beste Nederlandse R & B-act, ging DeAnté uiteen.

Rojay startte een nieuwe band, Supreme Royalties, waarmee één single werd uitgebracht. Hij werkte aansluitend met grote namen als Will Campbell, Paul Stewart, the Co-Stars en Demetrious Spencer. Zijn eerste solosingle heette ‘Knocked out’.

In 2015 vertolkte hij de rol van Stevie Wonder in de tribute-show ‘ Ray & Stevie’, waarin de songs van beide beroemde blinde vocalisten werden gezongen.

Hij verscheen op tv in ‘The Voice’ met Anouk-protegé Jennie Lena en verzorgde tevens de backing-vocals voor diezelfde Anouk tijdens haar grote stadionconcerten.

soulm3n-rojan900x1125